Siktet på kioskansatte med pistol

Politiet søker tips etter to væpna Oslo-ran.

SIKTET MED HÅNDVÅPEN: Med to dagers mellom ble to kiosker i Vogts gate i Oslo ranet, her en Deli de luca. Gjerningsmannen brukte et håndvåpen for å true betjeningen i begge tilfeller. Foto: POLITIET
SIKTET MED HÅNDVÅPEN: Med to dagers mellom ble to kiosker i Vogts gate i Oslo ranet, her en Deli de luca. Gjerningsmannen brukte et håndvåpen for å true betjeningen i begge tilfeller. Foto: POLITIETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Politiet etterlyser opplysninger om en mann i 20-30-åra, etter to væpna kioskran på Torshov i Oslo i april.

Mannen spaserte klokka 11.50 på formiddagen 27. april inn på De de luca i Vogts gate.

Her siktet han på og truet en ansatt med håndvåpen. Mannen blir beskrevet som 1.70 meter høy, med blå øyne, norsk utseende og tale.

To dager etter, klokka 03.45, ble ansatte på 7-eleven også truet på livet med håndvåpen og ranet, av det politiet mener er samme person.

Beskrivelsene spriker imidlertid, da vitnene til dette ranet sier gjerningsmannen var av utenlandsk opprinnelse og opptil 1.80 meter høy.

Politioverbetjent Inge Sundeng ved Oslo politidistrikt sier de likevel tror det er samme person, og vil at publikum med opplysninger ringer telefon 02800.

- Vi setter ranene i en sammenheng og ser en kobling. Vitneobservasjoner kan sprike litt, sier Sundeng til Dagbladet.

- Det var tilsvarende modus i begge ranene, så vi antar at det er samme person.

Gjerningsmannen ha i begge tilfellene ha vært ikledd mørke jeans og blå allværsjakke med hette over hodet. Ingen kom fysisk til skade.