Anmeldt av Waras samboer Laila Anita Bertheussen:

Siktet «Ways of Seeing»-skuespiller:
- Kunne ikke håpet på noe bedre

Kunstner Hanan Benammar mener de siste månedene er en virkeliggjøring av skuespillet «Ways of Seeing», og et bevis på hvordan rasismen gjennomsyrer samfunnet.

VIRKELIGHETEN OVERGÅR «WAYS OF SEEING»: Hanan Benammar mener teaterstykket «Ways of Seeing» har utspilt seg i virkeligheten de siste månedene. Foto: Privat
VIRKELIGHETEN OVERGÅR «WAYS OF SEEING»: Hanan Benammar mener teaterstykket «Ways of Seeing» har utspilt seg i virkeligheten de siste månedene. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært noen intense måneder for kunstner Hanan Benammar, en av skuespillerne i teaterstykket «Ways of Seeing».

Dagbladet snakker med henne mens hun sitter på en buss til Sverige, der hun søndag skal holde en konsert. Mens Dagbladet snakker med henne melder VG at hun er siktet for å ha krenket privatlivets fred fordi teaterstykke hun var med å lage filmet blant annet Tor Mikkel Wara og Laila Bertheussens bolig.

- Dette er en skam. De skammer seg over skandalen. Og dette er gammelt nytt. Siktelsen er fra før Bertheussen er pågrepet og siktet, sier Benammar om siktelsen.

Og legger til:

- Takk for underholdningen. Dere burde alle motta Heddaprisen for en utsøkt opptreden i kategorien «smoke screen».

Siktelsen ble tatt ut onsdag, dagen før Bertheussen ble siktet for å ha diktet opp en straffbar handling, nemlig bilbrannen natt til forrige søndag.

Det var den femte trusselepisoden siden desember utenfor boligen til Wara og Bertheussen, trusselepisoder som gjentatte ganger er knyttet til teaterstykket «Ways of Seeing». Det er bare den siste episoden Bertheussen er siktet for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer