Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Sildajazz-gjest (16) voldtatt på campingplass

24 år gammel mann nekter for festivalvoldtekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ei 16 år gammel jente fra Hordaland skal natt til lørdag ha blitt voldtatt på Haraldshaugen camping i Haugesund. Den 24 år gamle mannen som ble anmeldt av jenta er nå siktet for ugjerningen.

24-åringen nekter straffskyld.

- Mannen har i avhør erkjent seksuell kontakt med 16-åringen, men mener dette var frivillig fra jentas side, sier politietterforsker Lars Ivar Grunnaleite ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til nettutgaven til Haugesunds Avis i dag.

Etter den påståtte voldtekten ble 16-åringen undersøkt ved voldtektsmottaket på Haugesund sykehus, før hun ble avhørt av politiet. Politiet prøver nå å få tak i vitner som har reist fra byen igjen.

Både 24-åringen og jenta var tilreisende fra Hordaland, og var i byen i forbindelse med Sildajazz-festivalen. De to skal ifølge TVHaugaland ikke ha kjent hverandre før de kom til Haugesund i forrige uke.

Politiet i Haugesund hadde mandag kveld ikke anledning til å bekrefte de lokale medienes opplysninger overfor Dagbladet.no.