Silje (6) feilsendt 100 mil

Silje Ryen (6) skulle fly hjem til pappa på Karmøy, men endte 100 mil unna - i Bodø. - En lite hyggelig opplevelse, sier pappa Torgeir Ryen, som forgjeves ventet på datteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Først i går formiddag kunne pappa hente Silje på Haugesund lufthavn og ta henne trygt med hjem - nesten et døgn forsinket.

Ifølge SAS har dette aldri skjedd før. Karmøy-jenta skulle hjem til pappa etter ferie hos bestemoren i Mjøndalen. I stedet fikk hun seg et en ufrivillig tur til Nord-Norge.

- Det må jo være flaut for SAS at de ikke oppdaget feilen før Silje selv sa ifra om at hun ikke skulle til Bodø, sier Torgeir Ryen. Da Silje ikke dukket opp som avtalt fredag, tok Torgeir Ryen kontakt med SAS-kontoret ved Haugesund lufthavn. I en time var det ingen som visste hvor hun var. Hun sjekket inn på Fornebu i følge med bestemoren, som sammen med en SAS-ansatt fulgte henne til flyet. Ingen oppdaget at Silje ble sendt inn på feil fly.

- Hun fortalte at flyturen varte så lenge, og da hun forstod de var i Bodø, sa hun at det var ikke dit hun skulle, sier Torgeir Ryen.

- Da jeg stod inne på SAS-kontoret, tikket det inn en melding om at Silje var i Bodø, sier Torgeir Ryen. Nærmere klokka 19 var Silje tilbake i Oslo. Da kom hun ikke videre på et fly til Karmøy, og fikk en natt ekstra hjemme hos bestemor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer