Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Silje solgte treningstøy for damer for flere hundre millioner

Økte omsetningen med 60 prosent.

SELGER GODT: Silje Landevåg, gründer og markedssjef i Get Inspired. Foto: Hilde Oreld / Finansavisen.
SELGER GODT: Silje Landevåg, gründer og markedssjef i Get Inspired. Foto: Hilde Oreld / Finansavisen. Vis mer

(Finansavisen): Silje Landevåg er gründer og markedssjef for Get Inspired, en nettside som selger treningstøy til kvinner.

Omsetningsmål knust

I fjor uttalte Landevåg til Finansavisen at målet var å omsette for 200 millioner i 2018. Det målet ble nådd, og til gangs: omsetningen til nettbutikken nådde 231 millioner i fjor, og Get Inspired hadde et driftsresultat på 17 millioner. Det tilsvarer en vekst på 60 prosent.

Landevåg sier at hun er svært fornøyd med resultatet.

- I fjor havnet vi godt over budsjett på både topp- og bunnlinje. Veksttakten vår økte og bruttofortjenesten holder seg høy. Samlet sett gir dette et svært godt resultat for året, sier Landevåg til avisen.

Utvider konseptet

Landevåg forteller til avisen at økningen skyldes god kontroll på alle større kostnadsposter.

- I tillegg utvidet vi sortimentet vårt, noe som har gitt god uttelling.

Ved siden av en god økning i kategorien friluft, har Get Inspired begynt å selge fashion, og dermed utvidet konseptet fra kun treningsrelaterte varer. Landevåg tror ifølge avisen denne kategorien vil vokse fremover.

- Vi har fått mange flere leverandører i tillegg til at vi lanserte vårt eget merke, Love it. Det er blitt godt mottatt av kundene våre.

Landevåg har tidligere fortalt at lanseringen av eget klesmerke lenge har vært en drøm.

Andre økonominyheter:

Norge nesten billigst på bolig
Røkke-selskap knaller til på topp - ordrebok eser ut
Slik styrer du unna arvebråk om hytta

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling