ALENE: Ed Narraway forventet kaos på flyplassen på grunn streiken, men kom seg raskere gjennom enn noen gang. Foto: Keith Hammett / Dagbladet
ALENE: Ed Narraway forventet kaos på flyplassen på grunn streiken, men kom seg raskere gjennom enn noen gang. Foto: Keith Hammett / DagbladetVis mer

Silkeføre på Heathrow

- De burde streike oftere. Jeg har aldri opplevd mindre kø, sier passasjer Ed Narraway.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): SAS advarte reisende mot kaos på grunn av storstreiken i England og oppfordret passasjerer til å finne nye avreisedager.

- Færre passasjerer og flere ansatte på jobb. Det flyter fint her i dag, ingen køer verken i passkontroll eller innsjekking, sier Jeff Rebello, PR-manager i SAS.

Streik mer! Kaptein Ed Narraway i NYK Shipmanagment kom alene ut i ankomsthallen i et område der det vanligvis kryr av folk.

- Jeg har veldig mange reisedager i året. Men stillere enn denne dagen har jeg ikke opplevd. De burde streike oftere, sier Narraway.  

Utenfor avgangshallen hadde Heathrow-ledelsen fått rigget opp store oppvarmede ventetelt. De forble ubenyttet.

- Vi fikk en langt roligere dag enn vi hadde forventet, sier baggasjesjauerne Greg Copson og Andy Merser.  

Gratis ombooking Jeff Rebello i SAS opplyser at flyselskapene fulgte oppfordringen fra Heathrow om å forsøke å halvere passasjerantallet inn og ut fra London i dag.

- Alle fikk tilbud om gratis ombooking til en flight i går eller i morgen. Ingen ting tyder på at det vil bli forsinkelser eller køer utover ettermiddagen og kvelden heller, sier Jeff Rebello til Dagbladet. 

ROLIG DAG Sjauerne Greg Copson (t.v.) og Andy Merser slapper av med en kaffe på Heathrow på en dag de hadde forventet kaos. Foto: Keith Hammett
ROLIG DAG Sjauerne Greg Copson (t.v.) og Andy Merser slapper av med en kaffe på Heathrow på en dag de hadde forventet kaos. Foto: Keith Hammett Vis mer