Simon (7) fant varmen med sovende kenguru da han gikk seg vill i den australske villmarken

- Den spiste blomster av hånden min, så sovnet den, sier guttungen.

REDDET: Simon Kruger (7) hadde mye å fortelle etter et døgn i Australias villmark. Foto: 7 News
REDDET: Simon Kruger (7) hadde mye å fortelle etter et døgn i Australias villmark. Foto: 7 NewsVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Simon Kruger (7) var på tur i villmarken i den australske vinteren da han kom bort fra foreldrene. Midt ute i Deep Creek Conservation Park, sør for Adelaide, gikk han seg vill klokka ett på formiddagen.

Til tross for at store letemannskaper var i sving, inkludert to helikoptere, ble ikke Simon funnet igjen før etter et døgn.

- Det var kenguruer Tynnkledd og uten proviant, var han ikke utstyrt for et døgn ute i den australske vinteren. Men den lykkelige historien har nå skapt stor oppmerksomhet utenfor Australis grenser, takket være hva sjuåringen kunne fortelle om det som framstår som en unik naturopplevelse.

- Pappa, jeg har det bra. Jeg sov under et tre og det var kenguruer der! var det første Simon Kruger fortalte faren sin etter at han ble funnet.

Videre kunne Simon fortelle at han ikke bare sov med kenguruene og fant varmen sammen med dem, forteller Simons far, Etienne.

I god behold - Simon gikk rundt og plukket blomster til moren sin, da han kom bort fra oss. Han forteller at en kenguru kom bort til ham og spiste blomstene fra hånda hans, før kenguruen la seg til for å sove. Jeg tror Gud sendte kenguruen for å holde Simon varm, sier Etienne. til 7 News i Australia.

Simons mor, Linda, er helt enig med mannen og omtaler kenguruen som et «mirakel». Sjuåringen er i god behold etter døgnet i villmarken, og «oppfører seg som om ingenting har hendt», forteller foreldrene.