Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Simon Rios drepte familien etter krangel om husarbeid

Kvalte kona og tre døtre på 2, 4 og 10 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De grufulle drapene skjedde tirsdag i Fort Wayne i den amerikanske staten Indiana.

Da kona Ana Casas kom hjem fra arbeid sent på natten havnet ekteparet i en voldsom krangel over arbeidsfordelingen av husarbeidet.

Drepte alle

Det endte med at den 33-årige ektemannen Simon Rios slo kona i hodet med en jernstang, for så å kvele henne med en skjøteledning. Deretter gikk han inn på døtrenes soverom og kvalte alle tre.

Det er politiet som i dag har offentliggjort detaljene i drapssaken som har rystet lokalsamfunnet.

Rios ble arrestert på terrassen utenfor familiens hus tidlig tirsdag morgen etter at han selv hadde ringt politiet og varslet et angivelig selvmord.

Blodig stue

Politiet fikk mistanke da de oppdaget blodspor i familiens stue. Inne på et av soverommene fant de likene av kona og døtrene Liliana (10), Katherinne (4) og Thannya Karolinna (2).

Rios har selv innrømmet i avhør at det var en krangel om husarbeid som fikk ham til å drepe dem. En av døtrene kvalte han med hendene, mens de to andre kvalte han med skjøteledningen.

Alle elsket ham

Rios er tidligere dømt for konemishandling i 2003, men venner av familien sier til amerikanske medier at de ikke så tegn til problemer og bråk hos ekteparet.

- Alle som kjente Simon elsket ham. Jeg har aldri hørt ham heve stemmen overfor barna, eller snakket stygt om sin kone, sier vennen Michael Guzman til nyhetsbyrået AP.

Simon Rios sitter nå varetektsfengslet uten mulighet for kausjon. Selv om han har innrømmet å ha drept hele familien, erkjenner han ikke straffskyld.

KVALT: Etter å ha drept sin kona og barnemoren gikk Simon Rios på soverommet og kvalte døtrene Liliana (10), Katherinne (4) og Thannya Karolinna (2).
KRANGLET: Simon Rios kranglet med kona Ana Casas om husarbeid da han til slutt slo henne i hodet med en jernstang og kvalte henne med en skjøteledning.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!