Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sinatra ville knekke beina på Woody Allen

NEW YORK (Dagbladet): Mia Farows eks-mann Frank Sinatra tilbød seg «å knekke beina» på Woody Allen da hans forhold til Farrows adopterte datter Soon-Yi ble kjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mia Farrow er bitter på Woody Allen, men skriver pent om Frank Sinatra i sin nye selvbiografiske bok. Farrow mener Allen avdekket sitt forhold til Soon-Yi for å ramme Farrow.

Hun skildrer hvordan hun nettopp hadde snakket med Allen i telefonen fra hans leilighet på Manhattan da hun fikk øye på en stabel pornografiske Polaroid-bilder på peishylla: «En naken kvinne med skrevende bein. Det tok en stund før jeg forsto at det var Soon-Yi,» skriver Farrow.

Hun skriver at for alltid vil savne Soon-Yi, men ikke ønsker å se henne igjen.

Befølte

Hun skriver også om overgrep hun mener Woody Allen begikk overfor deres felles adoptivdatter Dylan som nå er elleve år. det er fem år siden Farrow og Allen skilte lag.

Overgrepene hun skildrer gjelder beføling og en overdreven kroppskontakt med barnet. Hun skildrer også hvordan Dylan forandret oppførsel når Woody Allen var til stede.

Woody Allen har benektet Farrows påstander offentlig og i den bitre rettssaken som foreldreretten til deres biologiske sønn Satchel og de to adopterte barna. Allen tapte i retten og Farrow har foreldreretten til barna. Hans talsmann sier at Allen ikke kommer til å lese den nye boka.

«Hun har tidligere satt fram løgner om ham, og han venter mer av det samme i boka,» sier talsmannen.

Mistet selvrespekten

Mia Farrow giftet seg med Frank Sinatra som 19-årig TV-stjerne fra suksessprogrammet «Peyton Place». Og hun skriver pent om han, og om vennskapet de har hatt i alle år siden de skilte lag. Deretter giftet hun seg med komponisten og dirigenten Andre Previn som mesteparten av året befant seg på reise. Forholdet til Woody Allen varte i 12 år fram til 1992. I boka spør hun seg selv hvorfor hun ble hos ham, og svarer at hun visket seg selv ut som menneske og skuespiller. Hun var redd et brudd også ville føre til en slutt på samarbeidet som hun var blitt avhengig av.

I boka skildrer hun Allen som nevrotiker. «Det var tre av oss i forholdet. Woody, hans psykiater og jeg. Han tok ingen beslutninger uten å konsultere henne,» skriver hun og sier at flere terapitimer gikk med til å drøfte overgangen fra laken av polyester-sateng til bomull.