Singh-familien inn på teppet hos Best Western-hotellkjeden i dag

Oppvaskmøte etter artikler i Dagbladet.

VANT, MEN TAPTE: Dagbladet skrev 21. juni om Tommaso Bram, som vant mot familien Singh i retten, men som ikke fikk erstatningen på 670.000 kroner fordi Singh-selskapet hvor han var ansatt gikk konkurs. Faksimile.
VANT, MEN TAPTE: Dagbladet skrev 21. juni om Tommaso Bram, som vant mot familien Singh i retten, men som ikke fikk erstatningen på 670.000 kroner fordi Singh-selskapet hvor han var ansatt gikk konkurs. Faksimile. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Dagbladet i sommer omtalte den ugyldige oppsigelsen av tidligere hotellmanager Tommaso Bram ved Best Western Kampen Apartment Hotell, måtte familiens lederskikkelse Satinder Singh i dag inn på teppet hos Best Western Hotell-kjeden.

- Det er uheldig at det er sånne forhold på et hotell som er med i kjeden, sa styreleder Geir-Aage Tveito i Best Western Hotels Norway til Dagbladet den 26. juni i år.

- Ikke oppvaskmøte Tveito sa i juni at hvis Best Western Kampen Apartment Hotell ikke driver etter lover og regler, kan det utestenges fra kjeden.

Dagbladet har snakket med Singh-familiens representant Goldi Singh etter møtet nå i ettermiddag. Han føler at familien har blitt hengt ut av Dagbladet, og mener det ikke er dekning for å kalle dagens møte for et oppvaskmøte.

- Det var et generelt møte. Det ble ikke noen utestengning. Temaet var at Dagbladet har håndtert saken feil, sier han.

Dagbladet har idag ikke fått kontakt med ledelsen i Best Western Hotels Norway.

Feider Singh-familien, som opprinnelig er fra India, har vært involvert i flere nabofeider, slik Dagbladet tidligere har skrevet, og rettssaker og andre krangler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer