Sinnssyk råkjørervideo ga UP fartssjokk

Publisert på Youtube. Nå kan sjåføren få straff.

- HAR NESTEN IKKE ORD:  Øystein Krogstad i Utrykningspolitiet reagerte sterkt da han så videoen av en råkjører på motorsykkel som kjørte opp mot 300 km/t på svingete vei. Skjermdump: Youtube
- HAR NESTEN IKKE ORD: Øystein Krogstad i Utrykningspolitiet reagerte sterkt da han så videoen av en råkjører på motorsykkel som kjørte opp mot 300 km/t på svingete vei. Skjermdump: Youtube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en av de flere videoene som ble publisert på nettet viser fartsmåleren på motorsykkelen tett opp mot 300 km/t.

Den fartsgale sjåføren skal ha kjørt på svingete veier og mot møtende biler da videoen ble tatt opp.

Ifølge lokalavisa Lindesnes kjører motorsyklisten på veier mellom Holum og Bjelland på sørlandet. Flere skrytevideoer ble publisert på nettstedet Youtube.

Flere har reagert kraftig etter at Lindesnes først omtalte videoene.

- Dette er en livsfarlig lek med eget liv, for ikke å snakke om andres liv. Det er så forferdelig og hodeløst at jeg nesten ikke har ord for det, sa Øystein Krogstad i utrykningspolitiet til Lindesnes.

Sikret videoen Politistasjonssjef i Manda, Bjart Gabrielsen, reagerte også kraftig da han fikk se fartsvideoen.

- Dette er helt absurd. I samarbeid med UP vil vi sikre oss videoene det er snakk om. Forhåpentlig kan vi bruke de som dokumentasjon mot vedkommende som har lagt dem ut, sa han til Fædrelandsvennen.

Videoene det dreier seg om ble etter avisomtalen gjort privat på Youtube. Dermed er det ikke lenger mulig for offentligheten å se dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer