Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sinnssyk svenske ville inn til Victoria

En 44 år gammel mann forsøkte i natt å bryte seg inn til kronprinsesse Victoria og resten av den svenske kongefamilien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som ikke er identisk med den 36 år gamle dansken som har forfulgt Victoria over lengre tid, kom seg ved midnatt over gjerdet til slottsområdet på Solliden før han ble stanset av sikkerhetsvaktene. Det skriver Aftonbladet.

Overfor politiet skal mannen ha forklart at han ville overrekke kronprinsessen en gave. Han hadde med seg en gave da han ble stanset, men politiet har ennå ikke åpnet gaven for å undersøke den, skriver Expressen.

Den 44 år gamle mannen hadde tidligere på dagen rømt fra en psykiatrisk klinikk i Skåne. Etter at han ble pågrepet utenfor kongefamiliens bolig, ble mannen ført til psykiatrisk avdeling på et sykehus i Kalmar.

Politiet og slottets sikkerhetsvakter hadde satt full alarmberedskap i forbindelse med feiringen av den svenske kronprinsessens 23. bursdag. Dansken som lenge har forfulgt Victoria, ble pågrepet ved Solliden i forbindelse med bursdagsfeiringen i fjor. I år kom han ikke til bursdagen.

23 ÅR: Kronprinsesse Victoria feiret sin 23-års-dag i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media