FORLOT INTERVJU: Julian Assange ville ikke snakke om hendelsen i Stockholm i et intervju i CNN. Til slutt ble han så sint at han forlot intervjuet. Foto: Scanpix
FORLOT INTERVJU: Julian Assange ville ikke snakke om hendelsen i Stockholm i et intervju i CNN. Til slutt ble han så sint at han forlot intervjuet. Foto: ScanpixVis mer

Sint Assange forlot CNN-intervju

WikiLeaks-gründeren, Julian Assange, ble rasende da en CNN-reporter spurte om sexsaken i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| WikiLeaks-gründeren, Julian Assange, ble igår intervjuet av CNNs reporter Atika Schubert i forbindelse med at WikiLeaks publiserte 400.000 hemmeligstemplede dokumenter om krigen i Irak.

Da Schubert et stykke ut i intervjuet spurte Assange om «den juridiske situasjonen» han har havnet i etter voldtektsanklagene mot ham i Sverige, ble Assange rasende.

- Jeg vil ikke til å snakke om dette, og jeg kommer til å forlate rommet dersom du fortsetter å forpeste dette svært alvorlige intervjuet med detaljer om mitt privatliv, sa han.

Schubert ville imidlertid ikke slippe temaet, og fortsatte å spørre Assange om det, blant annet om hvordan denne saken påvirker WikiLeaks.

Han nektet å svare og fortsatte med å true med å forlate rommet. Men Schubert ga seg ikke, og til slutt tok Assange av seg mikrofonen og stormet ut av TV-studio.

Assange ble i sommer siktet for voldtekt og voldtektsforsøk i Sverige. Han har hele tiden nektet skyld.

(NTB)