Sint klovn skjelte ut gråtende barn

Klovnen som var leid inn til barneselskapet skjelte ut ungene til barnetårene sprutet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den sinte klovnen, som egentlig heter Dave Rotherham, reiste han fra bursdagsfesten til Amity Bills (6), mens barna hylgrein.

Rotherham kom for seint til selskapet, fornærmet det seks år gamle bursdagsbarnet og vennene hennes, og ropte skjellsord, sier bursdagsbarnets far, Graham Bills.

- Han var sint og sa han hadde hatt en forferdelig reise. Han lot frustrasjonen gå utover barna, og gjentok flere ganger at de var fryktelige, bortskjemte og dårlig oppdratt, sier Graham Bills.

- Til alles lettelse pakket han sammen halvveis ut i forestillingen. Men først ropte han nye fornærmelser til foreldrene. Datteren vår, Amity, var lei seg, og lurte på hvorfor vi hadde invitert en så slem mann.

Klovnen på sin side hevder at de 30 barna som var i selskapet i Fowey i Cornwall på den engelske sørvestkysten var ustyrlige, og at foreldrene lot dem gå amok, skriver The Sun.

- De løp rundt og skrek. Noen dyttet og slo meg, og de kalte meg en feit gris. Etter 45 minutter hadde jeg fått nok. Jeg har aldri møtt så uhøflige barn i løpet av mine 17 år som klovn!