Sint på Ottar

Herregruppa Arne er sint på kvinnegruppa Ottar. Her er hevnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går aksjonerte Kvinnegruppa Ottar mot prostitusjon. Kjell Magne Bondevik, Jens Stoltenberg og Dagfinn Høybråten var bare noen av de som henges ut som horekunder i en ny kampanje jentene hadde laget.

I teksten ble politikerne beskyldt for å beskytte horekundene. Bakgrunnen er at Ottar vil kriminalisere horekunder, et høyst omstridt politisk standpunkt.

- Horekundene er det største problemet i prostitusjonen. Horekunder er hvem som helst, fedre, brødre og stortingspolitikere, sier Stø. Hun hevder at det er en slags mannlig solidaritet som gjør at stortingspolitikere ikke går inn for å kriminalisere horekunder,

sier Ane Stø, talskvinne i kvinnegruppa Ottar til Dagbladet.no.

Tar hevna

Nå tar altså Herregruppa Arne hevn mot Ottar. I en motkampanje er en kvinne hengt ut som hore med nøyaktig samme virkemidler som Ottar selv brukte i går.

'Hore? Sannsynligvis ikke. Men over 13% av norske kvinner er, eller har vært horer. Og horene er hvem som helst.', skriver herregruppa Arne.

Kampanjen er ment som en satirisk kommentar til de unormalt sterke virkemidlene Ottar brukte i går. Gruppa skjuler seg bak en anonym epostadresse.

<B>HOREKUNDE?</B> Statsministeren henges ut som horekunde.
<B>HORE?</B> Lo-leder Gerd Liv Valla henges ut som hore.