Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sint traktorbonde knuste sju politibiler

Gikk amok etter narkopågripelse i USA.

VILL FERD: En sint bonde med traktor ramponerte torsdag sju politibiler i USAs delstat Vermont. Foto: Scott Wheeler, Northland Journal / AP Photo / NTB Scanpix
VILL FERD: En sint bonde med traktor ramponerte torsdag sju politibiler i USAs delstat Vermont. Foto: Scott Wheeler, Northland Journal / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ansatte ved sheriffkontoret i Orleans County i delstaten Vermont ante torsdag ikke hva som foregikk på parkeringsplassen, før noen ringte nødtelefonen 911: En sint bonde med traktor, opprørt over en nylig pågripelse for narkotikabesittelse, var i ferd med å knuse alle politibilene.

Fem uniformerte politibiler, én i sivil og én varebil ble fullstendig overkjørt og ødelagt i den ville ferden, melder nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Innen politifolkene rakk å ta affære, hadde bonden lagt på flukt i traktoren. Og uten virksomme biler, kunne de ikke oppta jakten.

- Vi hadde ingenting å følge etter ham med, sier politisjef Philip Brooks i Orleans County til AP.

Flukten tok slutt da bypolitiet i Newport rykket ut og pågrep mannen ikke langt unna åstedet. Bonden er nå satt i varetekt, og det er usikkert hva han vil bli siktet for. Sheriffkontoret sier halve bilflåten er ramponert, og at skadene beløper seg til over 300 000 dollar (1,8 mill. kroner).

- Det er ikke bare takene som er knust, men også radioer og radarer. Vi må forsøke å bryte opp bagasjerommene for å se hvordan det gikk med riflene og haglene, sier sheriff Kirk Martin.

Men:

- Ingen ble skadd. Det må vi være glade for, sier sheriffen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media