Sint traktorbonde knuste sju politibiler

Gikk amok etter narkopågripelse i USA.

VILL FERD: En sint bonde med traktor ramponerte torsdag sju politibiler i USAs delstat Vermont. Foto: Scott Wheeler, Northland Journal / AP Photo / NTB Scanpix
VILL FERD: En sint bonde med traktor ramponerte torsdag sju politibiler i USAs delstat Vermont. Foto: Scott Wheeler, Northland Journal / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ansatte ved sheriffkontoret i Orleans County i delstaten Vermont ante torsdag ikke hva som foregikk på parkeringsplassen, før noen ringte nødtelefonen 911: En sint bonde med traktor, opprørt over en nylig pågripelse for narkotikabesittelse, var i ferd med å knuse alle politibilene.

Fem uniformerte politibiler, én i sivil og én varebil ble fullstendig overkjørt og ødelagt i den ville ferden, melder nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Innen politifolkene rakk å ta affære, hadde bonden lagt på flukt i traktoren. Og uten virksomme biler, kunne de ikke oppta jakten.

- Vi hadde ingenting å følge etter ham med, sier politisjef Philip Brooks i Orleans County til AP.

Flukten tok slutt da bypolitiet i Newport rykket ut og pågrep mannen ikke langt unna åstedet. Bonden er nå satt i varetekt, og det er usikkert hva han vil bli siktet for. Sheriffkontoret sier halve bilflåten er ramponert, og at skadene beløper seg til over 300 000 dollar (1,8 mill. kroner).

- Det er ikke bare takene som er knust, men også radioer og radarer. Vi må forsøke å bryte opp bagasjerommene for å se hvordan det gikk med riflene og haglene, sier sheriff Kirk Martin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer