«Sinte, gamle menn» vil ha Raja

Troms og Finnmark Venstre anbefaler valgkomiteen å bytte ut hele ledelsen, og gi Abid Raja ledervervet. Det får Dagbladet bekreftet.

UTFORDRER: Troms og Finnmark Venstre vil ha Abid Raja til å erstatte Trine Skei Grande som Venstre-leder. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
UTFORDRER: Troms og Finnmark Venstre vil ha Abid Raja til å erstatte Trine Skei Grande som Venstre-leder. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Venstre-leder Trine Skei Grande ble i vinter heftig kritisert av to Venstre-profiler fra nord. De to, partiveteraner Bjørn Hegstad og Bjørn Mathisen, mente Skei Grande hadde mistet grepet og at Venstre var i ferd med å glemme distriktene.

Hallstein Bjercke, Venstre-topp i Oslo, var blant dem som gikk til angrep på Skei Grandes kritikere.

- Dette er to sinte, gamle menn som mener Venstre får til for mye i Oslo. Det er et temmelig slapt distriktsopprør, må jeg si, fortalte han Dagbladet den gang.

Vil ha Raja

De to «sinte, gamle mennene» gjør det nå klart overfor Dagbladet at de ønsker Abid Raja som ny partileder.

Det bekreftes samtidig at Troms og Finnmark Venstre har anbefalt valgkomiteen i Venstre om å skifte ut hele partiledelsen.

- Vi har anbefalt valgkomiteen å fornye hele ledelsen, med Abid Raja som partileder. Troms og Finnmark Venstre ønsker også Alfred Bjørlo og Trine Noodt som nestledere. Det synes jeg er en svært god løsning, sier Bjørn Mathisen, mangeårig lokallagsleder ved Kvæfjord Venstre.

- Raja er uten tvil den mest aktive av våre sentrale politikere. Han har besøkt distriktene og faktisk lyttet til oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer