Siri Bjerke vil møte Sting

Siri Bjerke vil møte Sting og snakke om regnskogen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det blir både Norwegian Wood og Amazone Forest når Sting kommer til Norge, ifølge Forbrukerrapporten. Superartisten spiller på Norwegian Wood i Frognerbadet til helga. Men han benytter anledningen til å slåss for regnskogen også når han først er her.

Miljøvernminister Siri Bjerke har bedt om et møte med musikeren for å diskutere regnskog. Ifølge Forbrukerrapporten har ikke Miljøverndepartementet støttet Regnskogfondet med penger, og departementet har ikke engang svart på søknaden om 415 000 kroner til driften av fondet. Men nå har de brått innkalt fondet til møte i neste uke.

Miljøverndepartementet sier til Forbrukerrapporten at det ikke er noen direkte forbindelse mellom Stings besøk til Norge og det faktum at departementet endelig har innkalt til møte med Regnskogfondet.

Regnskogfondet prøver å hindre salg av produkter som er laget av regnskog. På denne måten vil fondet begrense nedhoggingen av skogen.

(Dagbladet.no)

STING-FAN? Miljøvernminister Siri Bjerke har ikke gitt penger til Regnskogfondet. Men hun vil møte regnskogsforkjemper Sting når han kommer til Norwegian Wood.