Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sirkler inn massemorderne

Politiet raidet huset til tidligere leder for motorsykkelgjeng i Canada.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har raidet huset til en 50 år gammel tidligere leder for to motorsykkelgjenger i Ontario-området, Wayne Kellestine, i jakten på den eller de som drepte åtte menn i helgen.


Huset til Kellestine ble omringet, og veisperringer satt opp mer enn en kilometer fra huset. Luftrommet over eiendommen er erklært som flyforbudssone, skriver Toronto Star.

Kellestine bor om lag 22 kilometer fra stedet der de drepte ble funnet, og har vært under oppsikt av politiet lenge.

Brutalt massedrap

Det var lørdag at åtte menn ble funnet drept på en skogsvei ved den lille tettstedet Shedden i Ontario i Canada. Shedden har rundt 800 innbyggere, og drapene har rystet hele Canada.

Obduksjonsrapporten for de drepte er ventet tidligst på ettermiddagen i Canada, det vil si i kveld norsk tid, men det er mulig resultatene ikke kommer før i morgen tidlig. De drepte ble funnet i tre personbiler og en bergingsbil.

Selv om politiet knapt vil kommentere saken foreløpig, er avisene i Canada fulle av stoff om drapene.

Flere aviser melder at de drepte var Bandidosmedlemmer, og at det dreier seg om et oppgjør mellom motorsykkelgjenger.

PÅ SKOGSVEI: Åtte menn ble funnet brutalt myrdet i Shedden i Ontario i Canada. Nå har politiet raidet huset til en tidligere leder for motorsykkelgjenger i jakten på den eller de som drepte de åtte. Foto: Saul Porto/Reuters
PÅ SKOGSVEI: Åtte menn ble funnet brutalt myrdet i Shedden i Ontario i Canada. Nå har politiet raidet huset til en tidligere leder for motorsykkelgjenger i jakten på den eller de som drepte de åtte. Foto: Saul Porto/Reuters Vis mer

- Jeg kan fortelle deg at det er Bandidosmedlemmer som ble drept, sier tidligere Bandidosmedlem Edward Winterhalder til Hamilton Spectator.

Tre identifiserte menn som var Bandidosmedlemmer skal ha vært borte fra jobbene sine siden fredag ettermiddag.

- Er ikke involvert

Hells Angels i Toronto, som er en rivaliserende motorsykkelgjeng, sier de ikke hadde noe med drapene å gjøre.

- Verken Hells Angels motorsykkelklubb, eller noen av våre medlemmer, er involvert i denne forbrytelsen på noen måte, skriver de på klubbens hjemmesider.

Alt politiet vil si er at mennene som ble drept kjente hverandre.

GJENNOMSØKER FUNNSTEDET: Politiet finkjemmer området der de åtte mennene ble funnet drept.
BANDIDOS: En lang rekke canadiske aviser knytter de omkomne til motorsykkelgjengen Bandidos. Politiet vil ikke bekrefte opplysningene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media