Sirkus Opticom

Engelskmennene Fussel og Keith tok i går tilbake makta i et ellevilt Opticom-sirkus. De kastet opprørerstyret, og avviste å betale styrets honorarkrav.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Men opprørsgeneral Petter Stordalen stiller opp og betaler styret av egen lomme.

-  Jeg betaler med den største glede, sa Petter Stordalen til Dagbladet etter at den andre ekstraordinære generalforsamlingen i Opticom på en måned, var ferdig i går kveld.

Færre enn sist var møtt fram. Men Thomas Fussel og Robert Keith, gjerne kalt «togrøverne», - som ble feid ut av styret 7. desember, var nå tilbake med et solid aksjeflertall. Det møtet manglet av spenning om utfallet, ble mer enn oppveid av elleville innslag, utløst av engelskmennenes nådeløse overkjørsel av de norske opprørerne, eller «piratene», som de kaller dem.

Straffe-eksersis

Straffe-eksersisen begynte med at togrøverne endret dagsorden, kastet sittende styre og valgte et nytt bestående av Fussel, Keith og en amerikaner de samarbeider med. Deretter vedtok flertallet at det kastede styret ikke skulle få legge fram sin granskingsrapport.

Til slutt ble det avtroppende styrets honorarkrav for den måneden det har jobbet, 225 00 kroner, avvist.

Fussel, som sammen med Keith, har tatt ut minst 70 millioner kroner i honorarer, lønn og bonuser fra Opticom de fem siste åra, mente det avtroppende styret fikk nøye seg med samme styresats som de selv praktiserer, nemlig 150 000 i året, og altså 12 500 kroner for en måned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer