Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sirkusarbeider klemt mellom Arnardo-elefanter

45-åring utenfor livsfare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den polske arbeideren er ansatt av dyretemmer Joy Gärtner som opptrer med elefanter på sommerens forestillinger ved Cirkus Arnardo, skriver avisa Hadelands nettutgave. Sirkuset er for tiden på Brandbu i Oppland.

Mannen ble trolig klemt mellom elefantene da han holdt på å sette opp et gjerde omkring klokka 11.15 i formiddag. Andre ansatte ved sirkuset fikk berget mannen unna de mellom 3,5 og fire tonn tunge dyrene.

Den skadde arbeideren ble fløyet med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus. Han opereres for ansiktsskader, brystskader og bruddskader. Tilstanden beskrives som alvorlig, men stabil og mannen skal være utenfor livsfare, opplyser sykehuset til avisa Hadeland.

Sirkusdirektør Arild Arnardo sier til TV 2 Nettavisen at det er beklagelig at dette skjer, men at de ikke har opplevd liknende ulykker tidligere, og at elefantene ikke er farlige eller aggressive.

- To av elefantene våre dyttet til hverandre, og en av våre ansatte kom imellom, sier Arnardo.

ELEFANTENE: Joy Gärtner opptrer med to indiske elefanter under denne sesongens forestillinger hos Cirkus Arnardo. Foto: Cirkus Arnardo/Fridgeir Walderhaug.
ELEFANTENE: Joy Gärtner opptrer med to indiske elefanter under denne sesongens forestillinger hos Cirkus Arnardo. Foto: Cirkus Arnardo/Fridgeir Walderhaug. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!