SISTE: 11-åringen kommet til rette

Ved bensinstasjonen på Bragernes i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): SISTE: Den savnede 11 år gamle jenta kom til rette like etter klokka 22 ved bensinstasjonen på Bragernes i Drammen. Jenta er noe forkommen og blir kjørt legevakta i Drammen. Politiet takker alle som har vært involvert og bidratt i søket etter jenta.

Den store leteaksjonen etter den 11 år gamle jenta som har vært forsvunnet siden hun gikk hjemmefra i Krokstadelva i 08-tiden i dag, har ikke gitt noen resultater ved 21-tiden - 13 timer etter siste sikre observasjon.

Jenta, som opprinnelig kommer fra Sri Lanka, skulle først gå en kilometer langs riksvei 283 til Eknes svømmehall, der skoledagen startet med en svømmetime.

Der dukket hun ikke opp. Etter svømmetimen skulle hun og klassevennene gå 500-600 meter til Krokstad skole. Dit kom hun heller ikke.Jenta ble meldt savnet da hun ikke kom hjem etter skoletid.

- Vi etterforsker bredt, også på andre adresser i området der hun er kjent. Det har blant annet vært en båt på Drammenselva på overflatesøk, men det er ingen indikasjoner på at det er noe poeng å sette i gang søk med dykkere, sier operasjonsleder Rune Hunshammer i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer