Siste akt

Fortettet spenning, nyskrevet og oppdatert siste akt og valgvake vil prege Den Norske Opera i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Der spilles sesongens siste forestilling av «Flaggermusen» for fullsatt sal - samtidig som kampen mellom Vestbanen og Bjørvika pågår i Stortinget.

1100 tilhørere

Carl I. Hagen er mot opera, men får likevel hovedrollen i «Flaggermusen». Teksten i forestillingens siste akt vil bli oppdatert så å si minutt for minutt, slik at de 1100 tilhørerne vil være à jour med Stortingets operavedtak hvis det foreligger før forestillingen er slutt.

Operasjef Bjørn Simensen har lagt til rette for åpen linje mellom Stortinget og Folketeater-bygningen. I tillegg vil trolig både NRK og TV2 være på plass med samsendinger mellom Løvebakken og Youngstorget.

Thriller

Utfallet av kampen Vestbanen- Bjørvika er av de fleste spådd til 0- 0, men den blir kveldens store thriller etter at Norge har spilt mot Skottland i fotball-VM.

Regissør Ronald Rørvik og sangeren Tor Inge Falch, et stort komisk talent som alternerer med Ragnar Ulfung i rollen som fangevokteren Frosch, vil sørge for at publikum til enhver tid er à jour med utviklingen på Stortinget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer