Siste: Arrestert i Tennessee

En mann som er siktet for å ha drept fire mennesker, inkludert sin 10 måneder gamle datter, ble sent torsdag kveld arrestert i Tennessee i USA etter en omfattende politijakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

31 år gamle Jerry William Jones kidnappet og truet med å drepe tre andre barn under flukten fra politiet. To av dem var hans egne barn. Alle de tre barna på ti, fire og tre år ble funnet i god behold etter pågripelsen.

- Barna har det tilsynelatende bra. Han er tilsynelatende i dårlig forfatning, sier talsmann for politiet, John Bankhead, til CNN.

Jones ble arrestert da han angivelig forsøkte å ta sitt eget liv etter å ha krasjet under flukten fra politiet.

Politiet utstedte arrestordre på Jones etter at fire personer ble funnet drept tirsdag morgen. Det føderale politiet FBI ble også koblet inn i den omfattende menneskejakten.

Kvalte datteren

Etter å ha kvalt sin ti måneder gamle datter Haley, skjøt og drepte Jones sine svigerforeldre og deres datter. Årsaken skal ha vært at han var sjalu på sin tidligere kone, som var på besøk hos sin nye kjæreste, opplyser politiet.

Åstedet blir beskrevet som «veldig voldelig».

- Flere av ofrene har blitt skutt flere ganger, og spedbarnet ser ut til å ha blitt kvalt, opplyser en talsmann for politiet.

Ringte kona

Under flukten ringte Jones sin eks-kone og fortalte om drapene. Han truet også med å drepe de andre døtrene «en etter en» dersom hun meldte fra til politiet.

Kona ringte likevel til politiet og fortalte at mannen hadde drept familien hennes.

Ekteskapet mellom den arresterte Jerry William Jones og kona kollapset ved juletider, opplyser broren til kona til CNN.

Jones skal da ha truet med å begynne å drepe folk dersom hun gikk fra ham.

Han skal også ha truet flere av sine slektninger den siste tiden.

Politiet tror Jones, som har et langt rulleblad, drepte de fire onsdag morgen, og at han deretter forsøkte å gjemme likene.

NTB