Siste: Arrestert i Tennessee

En mann som er siktet for å ha drept fire mennesker, inkludert sin 10 måneder gamle datter, ble sent torsdag kveld arrestert i Tennessee i USA etter en omfattende politijakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

31 år gamle Jerry William Jones kidnappet og truet med å drepe tre andre barn under flukten fra politiet. To av dem var hans egne barn. Alle de tre barna på ti, fire og tre år ble funnet i god behold etter pågripelsen.

- Barna har det tilsynelatende bra. Han er tilsynelatende i dårlig forfatning, sier talsmann for politiet, John Bankhead, til CNN.

Jones ble arrestert da han angivelig forsøkte å ta sitt eget liv etter å ha krasjet under flukten fra politiet.

Politiet utstedte arrestordre på Jones etter at fire personer ble funnet drept tirsdag morgen. Det føderale politiet FBI ble også koblet inn i den omfattende menneskejakten.

Kvalte datteren

Etter å ha kvalt sin ti måneder gamle datter Haley, skjøt og drepte Jones sine svigerforeldre og deres datter. Årsaken skal ha vært at han var sjalu på sin tidligere kone, som var på besøk hos sin nye kjæreste, opplyser politiet.

Åstedet blir beskrevet som «veldig voldelig».

- Flere av ofrene har blitt skutt flere ganger, og spedbarnet ser ut til å ha blitt kvalt, opplyser en talsmann for politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer