Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siste dans med gjengen?

Se Jens, Kristin og Liv Signe danse med Madcon. Dagbladet fulgte SV-lederen på den siste avgjørende valgkampinnspurten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): - Nå er jeg gira. Jeg får ta den helt ut, sier finansminister Kristin Halvorsen til Dagbladet. Noen timer senere danset hun til Madcons «Beggin» sammen med statsministeren og samferdselsministeren på Sentrum Scene.

Dagbladet fulgte finansministeren på den nest siste og viktigste dagen før valget. I løpet av 24 timer deltok hun på 24 ulike valgarrangementer. Ved hjelp av en siste intens innsats vil hun forsøke å snu valget til en rødgrønn seier. Før den store partilederdebatten på tv 2, som var Kristin siste sjanse til å overbevise seerne om å stemme på henne, skulle hun omvende tvileren og standup-komikeren Sigrid Bonde Tusvik, spise en brent pølse og kjøre fort i Fredric Hauges nye bil.

Dagbladet fikk være med som eneste medium bak scenen da Kristin og hennes to nærmeste rådgivere, statssekretær Roger Sandum og informasjonsrådgiver Beate Barth-Nossum, la inn siste støte bare knapt to døgn før valget er over.

I minidokumentaren ble vi med finansministeren under planleggingen av valgets viktigste partilederdebatt, og et stadig mer anpustent forsøk på å overbevise velgerne.

For første gang kan vi se hvordan Norges tre mektigste politikere beveger seg på dansegulvet. Er det siste dans med gjengen? Eller danser de tre takfast videre inn i en ny Soria Moria.
 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media