Siste dans med gjengen?

Se Jens, Kristin og Liv Signe danse med Madcon. Dagbladet fulgte SV-lederen på den siste avgjørende valgkampinnspurten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): - Nå er jeg gira. Jeg får ta den helt ut, sier finansminister Kristin Halvorsen til Dagbladet. Noen timer senere danset hun til Madcons «Beggin» sammen med statsministeren og samferdselsministeren på Sentrum Scene.

Dagbladet fulgte finansministeren på den nest siste og viktigste dagen før valget. I løpet av 24 timer deltok hun på 24 ulike valgarrangementer. Ved hjelp av en siste intens innsats vil hun forsøke å snu valget til en rødgrønn seier. Før den store partilederdebatten på tv 2, som var Kristin siste sjanse til å overbevise seerne om å stemme på henne, skulle hun omvende tvileren og standup-komikeren Sigrid Bonde Tusvik, spise en brent pølse og kjøre fort i Fredric Hauges nye bil.

Dagbladet fikk være med som eneste medium bak scenen da Kristin og hennes to nærmeste rådgivere, statssekretær Roger Sandum og informasjonsrådgiver Beate Barth-Nossum, la inn siste støte bare knapt to døgn før valget er over.

I minidokumentaren ble vi med finansministeren under planleggingen av valgets viktigste partilederdebatt, og et stadig mer anpustent forsøk på å overbevise velgerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer