Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siste fra Japan: Mann utkledd som sebra i dyrehage

Mann skadd av sebra'n - som egentlig var kollega'n!

KILLER SEBRA: En av de ansatte har akkurat blitt skutt med en bedøvelsespistol. Foto: AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA/NTB Scanpix.
KILLER SEBRA: En av de ansatte har akkurat blitt skutt med en bedøvelsespistol. Foto: AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den noe uvanlige situasjonen oppstod i dyreparken Tama Zoo i Japan under en øvelse.

En av de ansatte i dyreparken ble kledd ut som en sebra, mens de 60 andre ansatte i dyreparken skullle fange det «farlige dyret». Hensikten var å øve på hva som kan skje hvis dyrene rømmer fra parken.

Området er kjent for regelmessig å ha jordskjelv, noe eierene frykter kan føre til at byggningsmassen og inngjerdingen av dyreparken kollapser.

SEBRA MANNEN: Rundt 60 ansatte øvde på hva de skulle gjøre i tilfelle dyrene flyktet fra dyreparken. Foto: AFP/NTB Scanpix.
SEBRA MANNEN: Rundt 60 ansatte øvde på hva de skulle gjøre i tilfelle dyrene flyktet fra dyreparken. Foto: AFP/NTB Scanpix. Vis mer

Dyreparken var stengt for publikum og de ansatte brukte spyd med bedøvelsesmiddel på spissen for å sette det farlige dyret ut av spill. Hvorfor de valgte en sebra, fremfor en farlig tiger eller løve, forteller historien ikke noe om.

Kanskje fordi det ikke ville  se-bra ut?

I GARNET: Sebraen, som egentlig er en mann, blir fanget i nettet. Foto: AFP PHOTO /NTB Scanpix.
I GARNET: Sebraen, som egentlig er en mann, blir fanget i nettet. Foto: AFP PHOTO /NTB Scanpix. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!