Siste melding ut til valgets tvilere

Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hva du skal stemme, og trenger en påminnelse om hva de ulike partiene vil, sjekk SMS-meldingene nedenfor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For Dagbladet har bedt partilederne og statsminister Kjell Magne Bondevik om å sende sin siste appell til velgerne før de går til stemmeurnene.

Raskest ut med meldingen var Høyres Jan Petersen. Men det er KrF-leder Valgerd Svarstad Haugland som ser ut til å beherske SMS-språket best. Også statsminister Kjell Magne Bondevik liker å bruke SMS.

Her kan du lese

meldingene:

Høyre-leder Jan Petersen:

Høyre går til valg på å skape en bedre skole og gi deg mer igjen for pengene. I dag bestemmer du hvordan kommunen din skal styres. Godt valg hilsen Jan P!

Venstre-leder Lars Sponheim:

Kjære borger! Venstre forener personlig frihet og sosialt ansvar. Vi står for en moderne miljøpolitikk, bedre vilkår for småbedriftene og en friere skole.

Frp-formann Carl I. Hagen:

Gi din stemme til en bedre eldreomsorg, mindre kriminalitet, streng asylpolitikk, gi din stemme til et moderne folkeparti for folk flest. Stem Fremskrittspartiet.

KrF-leder Valgerd Svarstad Haugland:

Opptatt a framtida? Verdiane avgjer. KrF kjempar f mskevrd og solidaritet m dei s har d tøffast. Di stm avgjer. Valgerd:-)

RV-leder Torstein Dahle:

RV: Nei til å sende norske soldater til USAs kriger. Bruk milliardene på skoler, ungdomstilbud og eldreomsorg. Unge må få billig bolig og jobb!

Sp-leder Åslaug Haga:

Kjære velger! Stem Sp hvis du vil ha arbeidsplasser, god skole og verdig omsorg uansett hvor du bor i Norge. Vi vil ta hele landet i bruk og slippe folkevettet til

Hilsen Åslaug Haga

Kystpartiets leder Steinar Bastesen:

Kp. vil ha nasjonal kontroll over naturressursene, rent miljø, full sysselsetting, begrenset arb.innvandring. Avvikle boligskatt og matmoms. Nei til EU, EØS og Schengen.

Ap-leder Jens Stoltenberg:

Velg AP hvis du mener arbeid til alle, en god fellesskole med lengre skoledag og trygg eldreomsorg er viktigere enn mer penger til dem som har mest fra før.

Hilsen Jens

Statsminister Kjell Magne Bondevik:

Du blir kanskje aldri enig med et parti i alt. Tenk derfor på ha som virkelig r viktig for dg. Er du opptatt av familie og omsorg kan KrF være partiet for deg.

SV-leder Kristin Halvorsen:

Vi må prøve å skape en bedre framtid for dem som kommer etter oss. Derfor setter SV barn og unge først. Vi vil satse på skole, omsorg og miljø.

Hilsen Kristin

BARN OG UNGE: Kristin lanserte SMS som kommunikasjon med velgere i forrige valg, og bruker det nesten utelukkende internt i partiet. Hun lover å sette barn og ungdom først.