Siste meldinger fra flyet: - Gleder oss til å komme hjem

Venner av de 16 skoleelevene fra Joseph-König gymnasium mottok meldinger sendt fra flyet.

I SORG: Ungdommer legger ned blomster og tenner lys utenfor skolen Joseph Koenig Gymnasium i Haltern am See nordvest i Tyskland. 16 elever og to lærere fra skolen mistet livet i flystyrten tirsdag
Foto : Endre Vellene / Dagbladet
I SORG: Ungdommer legger ned blomster og tenner lys utenfor skolen Joseph Koenig Gymnasium i Haltern am See nordvest i Tyskland. 16 elever og to lærere fra skolen mistet livet i flystyrten tirsdag Foto : Endre Vellene / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MONTABAUR / OSLO (Dagbladet): De hadde vært borte i en uke, de 16 skoleelevene fra Joseph König gymnasium som hadde vært på utveksling ved Gotia-instituttet utenfor Barcelona.

Nå gledet de seg til å komme hjem. I går ble navnene på de 16 elevene - 14 av dem jenter, to gutter og to kvinnelige lærere, frigitt. 

Skulle vært med Underveis på turen, før flyet de satt om bord styrtet i de franske alpene, sendte flere elever tekstmeldinger til vennene sine hjemme i Tyskland, skriver Daily Mail.

Blant dem som fikk en melding, var Philippa, som gikk i klasse med de 16 ungdommene som ble drept i ulykka.

Hun skulle egentlig vært på reisen, men valgte å bli hjemme.

- Virket som de hadde det moro Eleven holdt kontakt med klassevenninnen Elena Bess mens hun var i Spania.

- Hun hadde sendt meldinger på WhatsApp og Snapchat og virket veldig fornøyd med turen. Hun hadde hatt det fint, forteller bestevenninnen Philippa til Daily Mail.

- Hun sendte meg gruppebilder og bilder av ulike severdigheter. Det virker som om de hadde det moro.

Hadde med gaver Phillippa forteller at flere av elevene sendte meldinger der de skrev at de var på flyet og gledet seg til å komme hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.