Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siste natt med gjengen

ROCKEFELLER (Dagbladet): De fleste klarer seg med én stripper i utdrikningslaget sitt. Men trippeldrapssiktede Kristin Kirkemo klasket til med et helaftens strippeshow!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 27 år gamle, vordende bruden valgte Sexhibition-arrangementet på Rockefeller i Oslo som åsted for utdrikningslaget sitt i går kveld. Med hodet dekket av hårruller, og iført kjerringantrekk etter beste oppskrift, toget hun og fire venninner inn ved halv titida.

Venninnene skålte i champagne før Kristin igjen ble hovedattraksjon. Men denne gangen i en helt annen setting enn som drapssiktet i rettssalen.

Foran et stappfullt Rockefeller fikk hun et hett møte med en mannlig stripper på scenen, før hun ga den intetanende konferansieren beskjed om å presentere henne. Et lett vantro publikum kvitterte med applaus.

Eventyrbryllup

Men neste lørdag blir det en annen dans. Da gifter hun seg med sin Per Haukeland i Bækkelaget kirke i Oslo.

- Vi har leid kostymene fra filmen «Kvitebjørn Kong Valemon» av Norsk Film. Etter vielsen skal Per og jeg ri vekk fra kirken. Det blir som et eventyr, sier Kirkemo.

Et eventyr store deler av hennes nærmeste familie ikke vil ta del i. Søsteren Veronica har allerede sagt et meget offentlig nei, fordi hun mener søsteren har ødelagt livet hennes. Det var på bakgrunn av Kirkemos og Lars Grønnerøds forklaringer at politiet pågrep og siktet Veronica og Per Kristian Orderud for trippeldrapene på Sørumsand.

Faren kommer

Heller ikke moren kommer i bryllupet. Hun er på sydenferie.

- Jeg prøver å være høflig og ordentlig, og inviterte dem i bryllupet. Det gjør du jo med familien din. Det er deres problem at de ikke kommer, jeg lar ikke det legge en demper på gleden, sier Kristin. Kristins far, Sverre Martin Kirkemo, kommer imidlertid. Det samme gjør hennes advokat og følgesvenn det siste året, Tor Kjærvik.

Uansett er Kristin Kirkemo mest opptatt av at hun nå får mannen hun vil ha.

- Det er det som er viktig i livet. Jeg elsker Per over alt i verden, sier hun.

De to har kjent hverandre hele livet, og er i slekt langt ute. Brudgommen driver pizzarestauranten «Lille Paris» i Oppegård utenfor Oslo. Sammen pusser de opp huset de bor i. Til høsten begynner Kirkemo på Teknisk Maritim Høyskole.

Tar politiet ut tiltale mot henne, må hun imidlertid belage seg på et avbrudd i studiene når en eventuell rettssak starter, trolig ved påsketider neste år.

I SENTRUM: Kristin Kirkemo ble hovedattraksjon i går kveld. Etter et hett møte med en mannlig stripper på scenen, fikk publikum vite hvem dama med hårrullene egentlig var...
KJENDIS: Deler av utdrikningslaget gikk med til å skrive autografer.