SISTE: Politiet har tatt seg inn i boligen

En norsk mann i 20-åra er pågrepet etter en skyteepisode i en moské. Nå er det et stort politioppbud utenfor en bolig i Bærum.

SKYTING: En person beskrives som lettere skadet etter å ha blitt skutt i en moské i Bærum. En mistenkt gjerningsmann er pågrepet. Video: Tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Rett over klokka 22 lørdag kveld informerte politiet i Oslo om funn av en død person i en boligen.

- Vi har funnet en død person i huset som vi setter i sammenheng med det som har skjedd på Skui tidligere i kveld. Jeg har ikke ytterligere kommentarer og henviser til pressekonferansen, sier innsatsleder Skotnes.

Politiet holder pressekonferanse klokka 23.

Beredskapstroppen og bombegruppa er fullt bevæpnet, på plass utenfor en bolig i Bærum. Dagbladets reporter på stedet forteller at noen av dem er utstyrt med maskinpistol og hjelm. Politiet også har satt opp sperring rundt det aktuelle huset.

Ifølge Dagbladets reporter på stedet, starter politiet arbeidet inne i boligen i 21.40-tiden. Politiets bombegruppe, beredskapstroppen og krimteknikere deltar.

Aksjoneringen skal ha sammenheng med at det ble avfyrt skudd i en Bærum-moské tidligere lørdag kveld. En ung, norsk mann bosatt i nærmiljøet er pågrepet. Vedkommende skal av politiet tidligere i kveld ha blitt båret ut av moskeen, før han ble båret inn igjen, viser en video Dagbladet har fått tilgang til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer