Siste slurk på valgkvelden

Pubene stengte klokka 23 i går kveld, en time etter at den første valgdagsmålingen viste at britene fortsatt vil ha Tony Blair. Dagbladet dro til steinbrua som skiller Blairs valgdistrikt fra toryenes William Hague.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SEDGEFIELD (Dagbladet): Elva Tees stryker seg nedover landskapet i Nordøst-England. Tony Blairs valgdag ble tilbrakt hjemme i hans krets Sedgefield. I natt var han hjemme igjen for å telle stemmer i statsministerboligen, nummer 10 Downing Street.

På puben The Comet, noen kveldstimer, var det stille. Ingen fanfarer. Ingen jubelrop. Tony fikk ikke samme valgnatt som i 1997, da Nye Labour sparket de konservative ut etter å ha regjert i 18 lange år.

LIVET OG ELVA Tees går som vanlig, men et lite stykke galskap fra «Rock'n'roll Loony Party» røsker opp i Blairs velfriserte partimaskin.

Looniene gikk til valg med budskapet «Gratis øl og parykk til alle pensjonister og alle nyfødte har krav på fri brystmelk».

Ingen på The Comet har stemt galt. Trauste pubgjester har ikke sansen for humor i et demokrati.

- Hvis Tony Blair og William Hague kom hit til denne brua, som skiller deres to valgdistrikter fra hverandre, så vet jeg akkurat hva jeg ville gjøre, gi dem to fordømte tunge sverd og så fikk de gå midt ut på brua, der det er et ingenmannsland, og gjøre opp, sier Allan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer