Siste spor fra apoteket - meldt savnet fire uker etter

Stein Håvard (45) drept av naboen, mener politiet. Nå leter de etter liket.

PÅ LETING ETTER DRAPSOFFER:  Mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps, Norsk Folkehjelp og Radio Relæ Ligaen leter i dag etter Stein Håvard Larsen (innfelt), som politiet mener ble drept for sju uker siden og dumpet på Kvaløysletta. Her på et jorde ved foten av brua over Sandnessundet til Tromsø (i bakgrunnen). Foto: Lars Åke Andersen og politiet.
PÅ LETING ETTER DRAPSOFFER: Mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps, Norsk Folkehjelp og Radio Relæ Ligaen leter i dag etter Stein Håvard Larsen (innfelt), som politiet mener ble drept for sju uker siden og dumpet på Kvaløysletta. Her på et jorde ved foten av brua over Sandnessundet til Tromsø (i bakgrunnen). Foto: Lars Åke Andersen og politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ferske analyseresultater av tekniske funn tidligere i høst hjemme hos den drapssiktede 48-åringen som har utløst at mannen nå er siktet for dobbeltdrap.

Det bekrefter politiinspektør Einar Sparboe Lysnes i Troms politidistrikt overfor Dagbladet.

I dag er politi og letemannskaper i gang med et stort søk i terrenget rundt Kvaløysletta for å finne liket av den savnede mannen, som politiet nå mener å ha bevis for er et drapsoffer: 45 år gamle Stein Håvard  Larsen.

Han vil av hensyn til etterforskningen ikke si om analysene dreier seg om DNA, våpenspor eller andre funn.

Nekter enhver kjennskap 48-åringen har sittet i varetekt siden  han ble pågrepet for fem uker siden og siktet for å ha skutt og drept Hermod Magne Steinsund (48).

- Han nekter enhver kjennskap til omstendighetene rundt dødsfallet til Steinsund. I går ble han orientert om at han også er siktet for drap på det første drapsofferets nabo Larsen. Han er ennå ikke avhørt om den utvidede siktelsen, men vi håper det kan skje i løpet av uka, sier politiinspektør Sparboe Lysnes til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer