<strong>MISTENKT:</strong> Politiet mistenker at William Devin Howell, som allerede er dømt for ett drap, har drept ytterligere sju personer. Foto: Connecticut Department of Correction via AP
MISTENKT: Politiet mistenker at William Devin Howell, som allerede er dømt for ett drap, har drept ytterligere sju personer. Foto: Connecticut Department of Correction via AP Vis mer

Sitter allerede fengslet for drap - mistenkt for å ha drept ytterligere sju

Politiet beskriver William Devin Howell i Connecticut som en mistenkt seriemorder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Denne uka fant politiet i New Britain i Connecticut levninger fra fire kvinner i et skogområde bak et kjøpesenter. I 2007 ble tre kvinnelik funnet i samme område, og nå tror politiet at William Devin Howell (45) står bak alle drapene, skriver Connecticut Post og en rekke andre amerikanske medier.

Howell, som tidligere jobbet som anleggsgartner, soner allerede en dom på 15 år for å ha drept en annen ung kvinne i 2003.

- Sju kvinner - Det totale antallet lik vi nå har funnet er minst sju, og vi tror alle kvinnene ble drept av den samme personen, sier politisjef James Wardwell på en pressekonferanse, ifølge Fox News.

Alle de drepte er unge kvinner, som ifølge politiet hadde narkotikaproblemer da de forsvant.

- Dette er en type kvinner som ofte blir ofre for seriemordere. Disse kvinnene, som er avhengig av narkotika og trengte penger til å kjøpe narkotika, tiltrekker seg menn med sosiale problemer, menn som har problemer med å ha normale forhold, sier etterforsker Heitor Teixeira, som leder politiets «cold case»-enhet, til Connecticut Post.

Fant blod og video Howell har sittet fengslet siden han ble arrestert 13. mai 2005, og politiet tror at alle drapene skal ha skjedd i 2003, skriver New York Daily News. Før han ble arrestert, jobbet han som gartner.

Blod fra offeret Howell ble dømt for, ble funnet i varebilen hans, og nå undersøker politiet om annet blod, som også ble funnet der, kan knyttes til noen av de sju andre ofrene. Politiet jobber også med å identifisere to kvinner, som er i et videoklipp på en videokassett, som ble funnet i varebilen.

Skogsområdet bak kjøpesenteret i Connecticut er på om lag 61 mål, og det er uklart om politiet planlegger ytterligere leting i området.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer