Sitter han der ennå?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

PFU hyller Abid Raja! Den godeste Abid er i ferd med å gå helt propell med sine mange ulike utspill i pressen. Hvor skal dette ende? PFU håper ikke gårsdagens nettmøte har slitt ham ut allerede. Sitter han der ennå?

Noen har stusset over minoritetspolitikerens harde utspill mot innvandrere den siste tida. PFU stusser mest over partilederens overraskende støtteerklæring. Lars Sponheim er så tydelig som bare Vingle-Venstre kan være det:

«Ja, jeg støtter ham. Men jeg er prinsipielt skeptisk, og det kan veldig godt hende jeg forandrer syn.»

En titt på nettstedet YouTube har i alle fall avslørt at den strenge linja slett ikke er noen ny linje fra Abid. Som velkledd ungdom på 17. mai blir han spurt om hvorfor han ikke er imot vold.

«Litt vold, i barndommen i hvert fall, i oppdragelsen er litt bra,» sier den unge Venstre-politikeren smilende til kamera.

Det er likevel ikke i Venstre de hardeste ordene har falt siste uka. Trondheim KrF valgte seg nemlig Hanne Nabintu Herland som innleder før valgkampen. Religionshistorikeren, best kjent som skribent bak oppsiktsvekkende kronikker i konservative aviser, lot ikke muligheten til å holde dommens dag over det norske samfunnet gå fra seg:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer