Listhaug-bråket:

- Situasjonen Listhaug befinner seg i nå, er helt uvirkelig

Carl I. Hagen støtter Sylvi Listhaug, og sier Facebook-ytringa hennes var korrekt.

TIDLIGERE FORMANN: Tidligere FrP-formann Carl I. Hagen følger med på det som skjer på Stortinget i dag. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
TIDLIGERE FORMANN: Tidligere FrP-formann Carl I. Hagen følger med på det som skjer på Stortinget i dag. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 12 samles KrFs landsstyre for å avgjøre om partiet skal stille seg bak mistillitsforslaget mot justisminister Sylvi Listhaug.

Tidligere FrP-formann Carl I. Hagen følger med på det som skjer på Stortinget i dag og sier han tror utfallet vil bli som følger:

- Jeg tror KrF vil annonsere at de stemmer for mistillit, og at det er mot justisministeren Listhaug. Spørsmålet deretter blir om Solberg stiller kabinettspørssmål. Da tror jeg KrF vil si at de da befinner seg i en ny situasjon, og at de vil innkalle til nytt gruppemøte, der de snur og stemmer imot likevel, sier Hagen, og legger til at det tilsvarende skjedde mellom Bondevik og ham selv i 2001.

Støtter Listhaug

- Hva tenker du om den situasjonen Listhaug nå er i?

- Den er helt uvirkelig. Hun har ikke gjort noe galt, og har min fulle støtte, sier Hagen.

- I saken om fullmakt til politiet med adgang til å beslaglegge pass fra fremmedkrigere/terrorister satte Ap og de andre hensynet foran nasjonens sikkerhet, så Sylvis Facebookytring var helt korrekt, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer