Siv bytter mannskap

I statsråd i dag foretas det flere utskiftninger i regjeringsapparatet, etter det Dagbladet erfarer.

ENDRINGER:  Den mest markante endringen er at Siv Jensens nærmeste medarbeider, Ole Berget (32), går av som statssekretær i Finansdepartementet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
ENDRINGER: Den mest markante endringen er at Siv Jensens nærmeste medarbeider, Ole Berget (32), går av som statssekretær i Finansdepartementet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den mest markante er at Siv Jensens nærmeste medarbeider, Ole Berget (32), går av som statssekretær i Finansdepartementet.

Berget skal ha telt på knappene allerede etter stortingsvalget, men lot seg friste til å bli med på Fremskrittspartiets historiske inntreden i regjeringen.

Mer Frp for Siv Trønderen var bare 23 år da han kom til Stortinget og jobbet som helsepolitisk rådgiver for Fremskrittspartiets gruppe i fire år.

Siden 2010 har Ole Berget vært sentral i partiets kommunikasjonsavdeling, de siste åra som Siv Jensens pressekontakt.

Fredrik Färber (35) flyttes fra Statsministerens kontor til samme stilling i Finansdepartementet. Statssekretær Jon Georg Dale (30) går fra Samferdselsdepartementet til Finansdepartementet.

Det innebærer at Fremskrittspartiet styrker bemanningen med en stilling for å frigjøre mer tid til partilederoppgaver for Siv Jensen. Dale erstattes som statssekretær i Samferdselsdepartementet av Tom Cato Karlsen 40, varaordfører i Bodø og sentralstyremedlem i Frp.

Familien Maria Hoff Aanes 37 gir seg som statssekretær i Barne, likestillings og inkluderingsdepartementet for å få mer tid til familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer