Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siv fikk sykebesøk av Per Sanberg

Nestlederen tror Siv Jensen er tilbake allerede om to uker.

BRAKK RYGGEN: Med venner på fisketur skled Frp-lederen bakover i båten ute på Oslofjorden og brakk ryggen. Rundt kl. 14.00 i dag fikk hun besøk av nestleder Per Sandberg og partiets kommunikasjonssjef, Fredrik Färber. Foto: Frp
BRAKK RYGGEN: Med venner på fisketur skled Frp-lederen bakover i båten ute på Oslofjorden og brakk ryggen. Rundt kl. 14.00 i dag fikk hun besøk av nestleder Per Sandberg og partiets kommunikasjonssjef, Fredrik Färber. Foto: Frp Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en optimistisk Frp-nestleder som kom ut av sykebesøket hos Siv Jensen etter at Frp-lederen brakk ryggen under en fisketur med venner og familie i går kveld.

- Joda, Siv Jensen er en sterk både fysisk og mentalt. Men det er klart hun er sliten. Hun har bare sovet ett par timer siden hun skled og brakk ryggen, sier Per Sandberg til Dagbladet.

Har tro på Siv
Selv om legene ikke vil regne Jensen for frisk før det har gått seks uker til åtte uker, har Sandberg tro på heftige fremskritt hos partilederen.

- Jeg regner med at hun er oppe og går til valgcampen starter 18.juni. Det er jeg sikker på. Da er hun fit for fight, sa Per Sandberg til Dagbladet etter besøket.

- Er ikke det litt i kjappeste laget? Og vil ikke dette få konsekvenser for valgkampen?

- Neida, dit er det langt fram til valgkampen. Siv Jensen får nå mer ro enn hun skulle ha hatt. Dessuten er hun allerede oppe og går litt, sier Sandberg.

- Mye smerter
Men foreløpig er det altså en liggende Frp-leder som har fått streng beskjed om å gjøre som legene sier. Nå må hun holde seg i ro, og lære å bevege ryggen annerledes.

- Hun må læres opp til å holde igjen bevegelsene i kroppen. Det er visse ting hun ikke kan gjøre, rapporterer Sandeberg fra sykebesøket og legger flirende til:

- Nå må hun lære seg å oppføre seg som folk!

Det var en partileder med mye smerter og smertestillende som fikk besøk av sin nestleder og kommunikasjonssjef Fredrik Färber.

- Jeg prøvde å muntre henne opp, forteller Sandberg til Dagbladet.

Utfordret Sandberg
Dermed er ting sikkert for Frp-nestlederen: Det er lite sannsynlig at det blir noe av kappløpet Siv Jensen har utfordret Sandberg til under Frps sommerleier, partiets såkalte valgcamp.

- Hun har utfordret meg til å springe 3000 meter, så jeg mistenker henne for å ha rigget til dette her, sier Sandberg og humrer.

Det er ikke fritt for at Sandberg har gruet seg til løpet, for nestlederen mener Jensen er i god form.

- Siv Jensen liker å trene. Nå er hun bekymret for at hun ikke får trent. Men nå vinner jeg jo det løpet uansett!

BESØKTE SIV: Per Sandberg og Fredrik Färber hilser fra partilederen og forteller om sykehusbesøket hos Frp-lederen etter at hun startet sommeren med å brekke ryggen. Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
BESØKTE SIV: Per Sandberg og Fredrik Färber hilser fra partilederen og forteller om sykehusbesøket hos Frp-lederen etter at hun startet sommeren med å brekke ryggen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media