Siv funnet i god behold

Politiet pågrep i natt mannen som stjal bilen med Siv Helen Røhmesmo i baksetet. Den to år gamle jenta var i god behold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før klokka 02 i natt pågrep en politipatrulje fra Trondheim mannen som stjal bilen med to år gamle Siv Helen Røhmesmo sittende i baksetet.

Da hadde biltyven kjørt halvveis fra Orkanger til Trondheim. Pågripelsen skjedde i Melhus i Sør-Trøndelag og den 32 år gamle mannen fra Orkanger sitter nå i arresten, får Dagbladet.no bekreftet ved Melhus lensmannskontor og Orkdal lensmannskontor.

Politiet hadde allerede fått inn tips om mannen, og de regnet ham som en av de aktuelle som kunne ha stjålet bilen.

Skulle bære inn varene

Faren til den to år gamle jenta skulle bare bære inn varene i huset, og lot toåringen sitte igjen i bilen. Nøklene lot han også stå i bilen.

Da han kom ut igjen var både bilen og jenta borte.

Etter fem og en halv time ble jenta funnet igjen i god behold, men var sliten og utmattet.

Jenta skal nå undersøkes på barneklinikken på St. Olavs hospital i Trondheim.

Store politistyrker ute

Politiet i Orkdal kommune i Sør-Trøndelag satte i gang en omfattende leteaksjon etter at mannen meldte bilen og datteren savnet like etter klokken 19.30 i kveld.

- Vi har varslet alle lensmannskontorene og politistasjonene i distriktet rundt Orkdal. Så vi håper å fange opp bilen hvis den er på hjul, sa vaktsjef Jens Arne Haugen til Dagbladet.

Sto helt uten spor

Bilen med den lille jenta ble tatt fra gårdsplassen utenfor huset deres rett sør for Orkanger sentrum, og politiet kontrollerte biler som beveger seg ut av Orkanger i alle fire retninger.

Bilen som var stjålet var en grønn Toyota Corolla stasjonsvogn 1997-modell.

- Vi har ingen sikre indikasjoner på at bilen er sett, sa lensmann Sem ved 23-tida i kveld.

<B>STORE STYRKER UTE: En politipatrulje fra Tronheim politidistrikt pågrep mannen med jenta i bilen like før klokka to i natt.
STO UTEN SIKRE SPOR: Politiet lette i nabolaget.
SATT I BILEN: To år gamle Siv Helen Røhmesmo.