Siv Jensen: - Abid Raja er vi ferdig med

Carl I. Hagen får ikke viljen sin - det blir ingen havarikommisjon i Frp. Men Siv Jensen varsler et tydeligere og tøffere Frp. - Vi skal fortsette å snakke om snikislamisering, sier hun.

SENTRALSTYREMØTE: Siv Jensen før fredagens sentralstyremøte i FrP. Video: Emilie Rydning / Dagbladet / Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fremskrittspartiet holdt i dag sitt første sentralstyremøte etter det elendige valgresultatet på 8,2 prosent i kommunevalget.

- Vi er blitt enige om at velgerne skal se et tydeligere og tøffere Frp i tida framover, sier Siv Jensen til pressen like etter møteslutt.

- Betyr det at dere kommer til å fortsette å snakke om snikislamisering?

- Ja, svarer partilederen på Dagbladets spørsmål.

På hver sin side av henne nikker nestlederne Terje Søviknes og Sylvi Listhaug bifallende til Siv Jensens bekreftende svar.

Jensen legger til at hun er stolt av Frp's innvandrings- og integreringspolitikk.

- Jeg anerkjenner at Venstre, KrF og Høyre ikke er enig med oss i dette. Men Frp skal ikke slutte å være Frp, vi skal fortsette å snakke om vår politikk. Det inkluderer våre bekymringer for kvinner som ikke vil håndhilse eller mørke krefter som ønsker å radikalisere, fortsetter Jensen.

Frp-lederen sier en evaluering av regjeringsdeltakelsen ikke var et tema under sentralstyremøtet.

Tause partitopper

Venstre-leder Trine Skei Grande har sagt at hun forutsetter at Frp slutter å bruke begrepet snikislamisering i tida framover. Og like før Frp's sentralstyremøte gikk KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad nok en gang ut mot bruken av ordet «snikislamisering».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer