Siv Jensen: - Jeg gjorde som Erna ba meg om. Til punkt og prikke

Frp-leder Siv Jensen sier at hun ikke vet hva de andre partilederne gjorde i statsministerboligen i går kveld. Hun har fått nok av bompenge-møtene i regjering og ber om en snarlig løsning.

FERDIG: Frp-leder Siv Jensen står bom fast på at hun er ferdig forhandlet om bompenger i regjering. Hun vet heller ikke hva de andre partilederne gjorde da de møttes i statsministerboligen i går kveld. Foto: Bjørn Langsem
FERDIG: Frp-leder Siv Jensen står bom fast på at hun er ferdig forhandlet om bompenger i regjering. Hun vet heller ikke hva de andre partilederne gjorde da de møttes i statsministerboligen i går kveld. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Erna Solberg dro rett fra NRKs partilederutspørring i går kveld og hjem til statsministerboligen. Der møtte hun Venstre-leder Trine Skei Grande og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad.

Men Siv Jensen var ikke til stede. Midt i dramaet som utspiller seg om bompenger i regjering, var ikke finansministeren - hun som kontrollerer pengesekken - der.

- Hvordan tror du det ser ut når de andre partilederne i regjering sitter i statsministerboligen, og så er ikke du der? Hva er det som skjer da?

- Det vet jeg ikke. Jeg var ikke der. Jeg vet ikke hva de gjorde, sier Siv Jensen til Dagbladet.

- Var det klarert med deg på forhånd?

- Jeg har i hvert fall gitt klar beskjed om at vi må bli ferdige. Vi har ikke noen grunn til å forhandle noe mer, vi kjenner hverandres posisjoner! Uansett hvor mange møter til jeg sitter i, så har jeg bare en plan: Det er å sørge for at vi får ned bompengebelastningen, sier Jensen

- Balansert løsning

Siv Jensen avviser også at det skal finnes noe nytt kompromiss i regjeringen. Den som ligger på bordet er den best tenkelige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer