Siv Jensen:
- Bompenge­skisse klar

Siv Jensen bekrefter til Dagbladet at hun presenterer en skisse til løsning på dagens landsstyremøte.

BOMPENGER: Siv Jensen bekrefter til Dagbladet at hun presenterer en skisse til løsning på dagens landsstyremøte. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Nå skal jeg legge fram en skisse, og gå igjennom den. Jeg gleder meg veldig til å diskutere med partikollegene, sa Siv Jensen til Dagbladet da hun ankom Tostrupgården og Frp's partikontor i Oslo sentrum.

På spørsmål om hva skissen består i, svarer hun: - Det er et forslag til skisse til en enighet mellom de fire partiene

Jensen ankom over en halv time før landsstyremøtet startet klokka 13.00. Møtet kan avgjøre partiets - og hennes - politisk framtid, hvis Frp-grasrota mener partiet får for lite gjennomslag ved å sitte i regjering.

Frp's to nestledere var svært ordknappe på vei inn til møtet og Sylvi Listhaug gledet seg til å møte partikolleger, mens Søviknes mener Frp uansett resultat i bompengeforhandlinger har mye bra politikk å drive valgkamp på.

Samferdselsminister Jon Georg Dale ville heller ikke redegjøre for hva skissen konkret består i.

- Vi har hatt som utgangspunkt hele tiden at vi skal redusere bompengene for bilistene i distriktene og i byene. Det er vår arbeidsplan, sa Dale til Dagbladet.

- Kan bli avgjørende

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde fra Oslo kom syklende til Tostrupgården og sa at møtet «kan bli avgjørende». Tybring-Gjedde er blant de mest kritiske til manglende Frp-gjennomslag i regjering og sa at forhanlingene er en test på samarbeidet med Venstre og KrF.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer