Siv Jensen forlot klimadebatt i raseri

Da Bellona-leder Frederic Hauge nok en gang sabla ned Frps klimapolitikk, fikk Siv Jensen nok: Hun reiv av seg mikrofonen og stormet ut av møtesalen i raseri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var under en konferanse på Ingeniørenes Hus i Oslo i kveld at klimakrigen mellom Bellona-lederen og Fremskrittsparti-formannen nådde kokepunktet. Den svært opphetede debatten endte med at Siv Jensen forlot panelet i sinne, til bortimot 300 tilskuers store forbauselse.

- Jeg registrerte at Siv Jensen gikk tom for argumenter, sier Frederic Hauge.

- Denne gangen gikk Frederic Hauge over streken, sier Siv Jensen.

Dårlig klima Tema for debatten, som ble arrangert av Garantiinstituttet for eksportkreditt og Eksportfinans, var hvordan næringslivet kan bidra videre i klimadebatten.

Etter flere innledere satte debattleder Eva Bratholm i gang en paneldebatt med statssekretær i olje- og energidepartementet, Liv Monica Stubholt, REC-gründer Alf Bjørset, Cicero-direktør Knut Alfsen og de to kamphanene Hauge og Jensen.

Det hele begynte pent og rolig, men etter hvert merket debattleder Eva Bratholm at debattklimaet mellom Hauge og Jensen begynte å bli noe forsuret.

- Jeg var opptatt av at dette skulle bli en ok debatt, men jeg merket jo at det ble veldig spent stemning mellom de to, sier Bratholm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer