Siv Jensen hylles

Siv Jensen varsler at hun gir seg som partileder og at hun ikke stiller til gjenvalg. Nå ønskes hun lykke til videre av både meningsfeller og -motstandere.

Siv Jensen trekker seg som partileder for Fremskrittspartiet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fremskrittspartiets (Frp) leder Siv Jensen varslet tidligere i dag at hun ikke stiller til gjenvalg verken som partileder eller stortingsrepresentant.

Dermed vil partiet få seg ny leder på landsmøtet i mai, og Stortinget kommer til å fortsette etter valget med noen andre på plassen til Jensen.

Hun selv sier at hun ikke vet hva som skjer framover, men at hun gir seg for å få mer fritid, og oppfylle en livslang drøm, som er å få seg hund.

I timene etter at Jensen varslet sin avgang har det haglet med lykkønskninger. En av dem som har sendt en hilsen er Jensens foretrukne arvtaker til ledervervet i partiet, Sylvi Listhaug.

- Det er så trist at du gir deg som leder Siv. Takk for en fantastisk innsats for Frp gjennom alle disse åra Siv, skriver Listhaug på Facebook.

- Du har ledet partiet til tidenes beste valgresultat for Frp og i regjering. Vi har jobbet sammen siden 2001 og jeg kjenner deg som en tvers igjennom real person, dyktig, hardtarbeidende og omsorgsfull! Heldigvis fortsetter du som leder til mai og på Stortinget til oktober, skriver hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer