Siv Jensen til angrep på «de såkalte feminister»

Blir flau når hun ser 8. mars-parolene.

TIL FEMINISTANGREP: FrP-formann Siv Jensen. Foto:  Knut Falch/SCANPIX
TIL FEMINISTANGREP: FrP-formann Siv Jensen. Foto: Knut Falch/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fremskrittspartiets leder Siv Jensen gikk til et kraftig angrep på dem hun kalte «de såkalte feminister» under partiets valgkampkonferanse i Os i Hordaland lørdag.


- Jeg blir flau på vegne av venstresidens såkalte feminister når jeg hører hva det skal stå på parolene 8. mars. Det er ikke paroler til støtte for de millioner av undertrykte kvinner i andre land eller de som er undertrykt i vårt eget land. I stedet går norske kvinner under parolen «Norge ut av Afghanistan». Men vi er i Afghanistan nettopp for å hindre at landet igjen skal bli et samfunn der jenter nektes å gå på skole, sa Siv Jensen.


Under talen til Frp-ledere fra hele landet kom hun også med et kraftig angrep på det statlige barnevernet og kritiserte at regjeringen legger ned private barnevernsinstitusjoner uten å ha noe alternativ å tilby.

Hun oppfordret møtedeltakerne til å dra hjem til sine kommuner og avdekke problemer i barnevernet og stille krav til regjeringen.

(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer