Siv kåret til årets miljøversting

- Jeg er stolt av å skape verdier, svarer Frp-lederen.

Siv kåret til årets miljøversting
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HENNINGSVÆR (Dagbladet): Den lenge bebudede kåringen av årets «miljøversting» gikk i dag av stabelen på Natur Og Ungdoms sommerleir i Henningsvær.

I over en måned har det vært mulig for alle å stemme på organisasjonens nettsider. I dag var det medlemmer som ga sitt syn på saken.- Vinneren er Siv Jensen, med hele 104 stemmer. På andre plass kommer Stoltenberg og deretter Statoil, forteller NU-leder Ingeborg Gjærum til Dagbladet.

Frp-leder Siv Jensen gikk mandag ut i Dagbladet og lovte en åpning av Lofoten og Vesterålen for olje- og gassvirksomhet innen 100 dagers regjeringstid, dersom hun vinner valget sammen med Høyre i september.

Stolt vinner- Kåringen tar jeg med stor ro. I sin iver er Natur og Ungdom bare i stand til å se enkeltheter og ikke helheten. Det må skapes noen verdier i dette landet også og det er jeg stolt av å prøve å få til, sier Jensen til Dagbladet.

10 personer og organisasjoner ble nominert 1. juli og Dagbladet ga dem mulighet til å imøtegå den lite ærefulle nominasjonen. - Vi har verktøy for å løse klimaproblemer, men noen stiller seg i veien. Dessverre er alle de nominerte miljøbøller somvil være verdige vinnere, er Gjærums forklaring på hvorfor politikere, oljeindustrien og r Natur og Ungdom-leder Ingeborg Gjærum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer