Siv mener Jens er feig

Mener statsministeren viker unna debatt.

- JENS, DU ER FEIG: Men statsministeren turte å snakke med Siv Jensen under den muntlige spørretimen i Stortinget. Foto: Heiko Junge / SCANPIX
- JENS, DU ER FEIG: Men statsministeren turte å snakke med Siv Jensen under den muntlige spørretimen i Stortinget. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Formann i Fremskrittspartiet, Siv Jensen, beskylder statsminister Jens Stoltenberg (Ap) for å vike unna debatt. Jensen mener dette fremstår som feigt.

Siv Jensen mener blant annet at statsministeren har håndtert konflikten i politivesenet.

- Jens har skjøvet politikrisen foran seg i lang tid. I stedet for å ta tak i den og rydde opp, legger Jens og regjeringen skylden på politiet og Politiets Fellesforbund. Det er feigt. dette er ikke fagforeningens skyld, sier Jensen til VG.

Hun mener at Stoltenberg generelt har vært lite synlig i forbindelse med uroen i regjeringen den siste tiden.

- I stedet for at statsministeren rydder opp, gjemmer han seg. Han har begynt å unngå å møte politiske motstandere til debatt. Hvorfor? Er han redd? Det fremstår som feigt av en statsminister å holde seg i kulissene, fastslår Frp-formannen.

Jens Stoltenberg kommenterer ikke påstandene om at han er feig overfor avisen, men avviser kritikken i forbindelse med politikonflikten.

- Vi har styrket politiet med reelt sett over 1 milliard kroner sammenlignet med den Frp-støttede Bondevik-regjeringen, påpeker statsministeren.(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer