Siv nekter å peke på Sylvi som ny partileder

- Vi driver demokratiske valg i Frp, når den dagen kommer er jeg sikker på at Frp finner ut av denne, sier hun.

VIL IKKE PEKE PÅ ETTERFØLGER: Siv Jensen sier Frp har mange sterke kandidater som kan ta over den dagen hun gir seg som Frp-leder. Foto: Hans Arne Vedlogg / Dagbladet
VIL IKKE PEKE PÅ ETTERFØLGER: Siv Jensen sier Frp har mange sterke kandidater som kan ta over den dagen hun gir seg som Frp-leder. Foto: Hans Arne Vedlogg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MALVIK (Dagbladet): Det har vært valgkamp med regjeringskrise, det har vært en valgkamp med et bompengeopprør som eksploderte i ansiktet til Frp, det har vært en valgkamp der grasrota i partiet har krevd at hun skal lever på bom.

Det gikk så langt at lokallaget i Sarpsborg fattet et vedtak om at Siv Jensen ikke var velkommen hos dem i valgkampen.

Men fredagen før valgdagen var Dagbladet med Siv Jensen til Malvik i Trøndelag, der hun var mer enn velkommen hos lokallaget. Hos Camilla Jensen fikk hun høre om utfordringen med å være alenemor med tre barn, uføretrygdet og i tillegg betale 6000 kroner i eiendomsskatt.

- Det er dette som er det som er det morsomste med å drive valgkamp. Å besøke folk, høre på hverdagsutfordringer og se etter muligheter. Det er det som gir meg påfyll, jeg er politiker for å gjøre en forskjell, sier Jensen etter besøket.

Gjennomgang

Men hva gjør hun etter valget, hvis de verste meningsmålingene slår til? Det er Siv Jensen ikke så interessert i å snakke om.

- Nå bruker jeg energien min på å drive valgkamp til siste slutt. Så håper jeg at resultatet blir bra, sier Jensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer