Siv og Erna svarer Hadia: - Ap har en struktur som tar livet av partiene de samarbeider med

Mener Hadia Tajik bommer med sin kritikk, og advarer potensielle Ap-partnere.

- FORSKJELLENE ØKER IKKE: Siv Jensen går ikke med på påstanden om at forskjellene øker under den sittene regjeringen. Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet
- FORSKJELLENE ØKER IKKE: Siv Jensen går ikke med på påstanden om at forskjellene øker under den sittene regjeringen. Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I Dagbladet onsdag gikk Ap-nestleder Hadia Tajik hardt ut mot regjeringen generelt, og Erna Solberg og Siv Jensen spesielt.

Tajik advarer mot politikken regjeringen fører, og overfor Dagbladet beskrev hun hvordan hun mener Norge vil se ut om 10 år med en fortsatt blåblå regjering.

- Jeg ser et Norge med større økonomiske og sosiale forskjeller. Det er samfunnet man risikerer over tid med Høyre og Frp's politikk på skatt, arbeid, likestilling, skole og integrering. Enkelttiltakene er ikke nødvendigvis dramatiske, men summen blir et samfunn med større forskjeller hvor arbeidstakerne står alene.

- Svartmaler Nå slår Erna Solberg og Siv Jensen knallhardt tilbake, og mener Tajik overdramatiserer.

- Den svartmalingen fra Ap har vi hørt mange ganger før. Det vi gjør, er å sørge for at de fattigste barna får større mulighet til fridtidsakiviteter, vi sørger for at de med lavest inntekt får mulighet til barnehageplass gjennom gradert foreldrebetaling og gratis kjernetid for treåringer fra de de fattigste familiene. Alt dette bidrar til å løfte utviklingen i Norge, sier Solberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer