Siv tar et jafs på ny måling: - Fordi Ap har begynt å mene noe igjen

Etter bunnmåling i mars får Frp 13 prosent i april.

LEVERER: Finansminister og Frp-leder Siv Jensen tror velgerne setter pris på veiselskap og andre Frp-saker regjeringen har levert i det siste.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
LEVERER: Finansminister og Frp-leder Siv Jensen tror velgerne setter pris på veiselskap og andre Frp-saker regjeringen har levert i det siste. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Finansminister og Frp-leder Siv Jensen tror velgerne ser at Frp leverer og innfrir valgløfter, som samferdselssatsingen.

Hun mener det også er bra for Frp at Ap «har begynt å snakke politikk igjen.»

- Det har ikke vært mulig å få et politisk ord ut av Ap siden valget. Men nå har de endelig begynt å mene noe igjen.

- Det gjør at det blir lettere å få fram forskjellene og nyansene. Og tradisjonelt er det betydelig forskjell mellom Frp og Ap. Du får debatten fram, og det mener jeg er bra, også for Frp, sier Jensen til Dagbladet.

Får hjelp av Ap - Er bunnen nådd for Frp nå?

- Det er i alle fall mye hyggeligere å kommentere gode målinger enn dårlige. Nå har vi sett flere etter hverandre som går i riktig retning. Men jeg vet at målinger går opp og ned. Jeg har også sagt hele tiden at vår formel for suksess handler om to ting: Det handler om å levere varene i forhold til det vi har sagt vi skal. Det har vi gjort mye av i det siste.

- Og det handler om at Ap har begynt å snakke politikk, slik at vi får debatt og får fram forskjellene, sier Jensen, som særlig mener forslaget om å ta imot 10 000 syriske flyktninger er uklokt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.