Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Siv vurderer å gi Erna kamp om statsministerposten

Finansminister og Frp-leder Siv Jensen sier det ikke er opplagt at partiet vil stille seg bak Erna Solberg som statsminister ved stortingsvalget i 2017.

VURDERER KAMP: Frp-leder Siv Jensen mener det ikke er sikkert at partiet vil stille seg bak Erna Solberg som statsminister ved enste korsvei. Foto: Endre Vellene
VURDERER KAMP: Frp-leder Siv Jensen mener det ikke er sikkert at partiet vil stille seg bak Erna Solberg som statsminister ved enste korsvei. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jensen vurderer nemlig å gå for statsministerjobben selv ved neste korsvei, skriver VG.

- Jeg utelukker det absolutt ikke. Jeg tror i så fall ikke Erna vil bli spesielt overrasket over å få konkurranse. Det er - og skal være - konkurranse i norsk politikk, sier Jensen.

Ett år etter at Høyre-/Frp-regjeringen formelt tok makten sier Jensen at spørsmålet om hun er statsministerkandidat om tre år, ikke er et spørsmål partiet har tatt stilling til ennå.

Erna Solberg sier til avisen at hun mener det er «litt tidlig å begynne å diskutere denne type spørsmål nå».

- Det er tre år til det skal være valg. Jeg føler dette blir en litt hypotetisk diskusjon på det nåværende tidspunkt. Jeg vil jo være glad hvis vi sitter til 2017, noe vi forhåpentligvis gjør, sier hun. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling